jueves, 10 de septiembre de 2009

Propers concerts de Lluis Vicent

-Diumenge 13 de setembre al Black Note a les 20h. Entrada lliure


-Dissabte 19 de setembre a les 23h en la sala Pasión Por el Ruido (Avd/Constitución,313) de València. Entrada de 3 €.


-Dissabte 26 de setembre al Cabaret Show d'Alzira (Avd/Vicente Vidal). Entrada de 3€. A les 23h

-Dijous 1 d'octubre a les 20h,al Centre Social Cultural de l'Eliana en la presentació de la nova temporada de Teatreliana, i després d'un recital a Miguel Hernández. Entrada lliure.

-Divendres 23 d'octubre a les 00'00h en el Pub Per Collons d'Albalat dels Sorells (Horta Nord) amb la banda. Entrada lliure.

-Divendres 30 d'octubre, a la Rock Sala de Quart de Poblet (l'Horta). A les 23h. Entrada de 3 €.

-- NOU DISC DE LLUÍS VICENT, "TENDRES DEIXALLES"!!!

PER DESCARREGAR-SE'L DEBADES TAN SOLS HEU D'ANAR AL SEGÜENT ENLLAÇ:

http://www.mediafire.com/?vcenyxdzrct

FEU DIFUSIÓ ENTRE ELS VOSTRES CONTACTES, PER FAVOR!!!i QUE EL GAUDIU!!!


Lluís Vicent, és un guitarrista, compositor i poeta nascut a la ciutat de València. La seua carrera va començar l'any 1999, tocant la guitarra elèctrica i composant majoritàriament les cançons a un grup d'ska-punk rock. Després de passar pel jazz brasileny i amerar-se de cantautors nord-americans i d'estils musicals del sud, encetà el viatge en solitari . Té editats dos treballs discogràfics i un tercer que es presenta hui en la xarxa internet. S'acompanya de músics professional de diferent i diversa procedència, el que resulta una summa d'influències .


Aixímateix ha estat guardonat en la 9 Edició del Premi de Poesia Joan Duch de Juneda,en el III Premi de Poesia Camí de la Nòria de Picanya i nominat a millor lletra l'any 2008 pel Col.lectiu de Músics i Cantants del País Valencià Ovidi Montllor ( C.O.M) , guanyador del Primer Premi de Prosa “La Font de Ferro” de Tona al 2009 i del Premi Ausias March del certamen Castellum Ripae de Poesia a castelló de La Ribera al 2009.


Les seues lletres, regalimen crítica i passió, ment i sentiment, creant diversos estils on la música manté una relació incestuosa amb la poesia. Ofereix un directe no molt freqüent entre els cantautors i obert a un públic exigent i crític,així com adreçat al poble d'on prové i beu.


www.myspace.com/cantautorlluisvicent
http://cantautorlluisvicent.blogspot.com
676.83.02.10 (País Valencià)

No hay comentarios: