jueves, 11 de septiembre de 2008

Interesante concurso para jóvenes creadores



CULTURA DINA 2008

Demostra la teua creativitat.

CULTURA DINA té com a objectiu promocionar, per una part la creació artística i cultural en els/les joves, i per altra banda, promoure hàbits d'oci basats en la cultura.

Narciso. Festival de Cantautors/es. Si vols donar a conéixer les teues cançons i tens menys de 35 anys. Inscripció oberta fins 13 d'octubre.

[Bases del Narciso'08]

Morvedre en Directe. Circuit musical. Si tens un grup o projecte musical, i els components teniu menys de 35 anys. Inscripció oberta fins 13 d'octubre.

[Bases de Morvedre en Directe08]

Urbaliart. Art Urbà. Enguany ens dedicarem al graffiti, i poden participar joves d'entre 16 i 25 anys. Inscripció oberta fins 30 de setembre.

[Bases de l'Urbaliart08]

Concurs de Cartells per a anunciar la Cavalcada de Reis. Poden participar joves d'entre 16 i 25 anys. Inscripció oberta fins 15 de novembre.

[Bases del Concurs cartells Cavalcada]

Consulta les condicions de cada premi, descarrega't les bases dels enllaços de dalt.

Si vols participar, descarrega't la fitxa d'inscripció ací.

Més informació:

Ajuntament de Sagunt. Departament de Joventut.

Espai DINA Casa de la Joventut. C/ Albalat, 1 – 46500 SAGUNT

Telèfon 96 266 0250

4 comentarios:

Fujur dijo...

He llegado aquí gracias al genial nombre de tu blog. "Nínive" la gran capital olvidada bajo las arenas de Mosul, saqueada por los yanquees. Me ha gustado, de hecho el nombre de mi blog también tiene connotaciones "mesopotámicas" a ver si las averiguas!

un abrazo!

Ana María Espinosa dijo...

Hola Alicia. Encantada de pasarme por tu blog, te enlazo al mío y así tengo la ciudad de Nínive en mi geografía.

ALICIA MARTÍNEZ dijo...

Hola fujur: He visitado tu blog. Me parece muy interesante. Este verano le leí a mi peque (seis años) La Historia Interminable ¡Fue fantástico compartirla con ella e incorporar el universo de Fantasía a nuestros juegos! Volveré . Nos vemos por la web.

ALICIA MARTÍNEZ dijo...

Hola Ana: Es un verdadero placer, un auténtico lujo que pongas una parada en mi ciudad. En cuanto tenga un ratito (Uf. me va a dar algo) hago lo propio con el tuyo, al que sigo, aunque todavía no tengo enlazado.
Muchos besos.