viernes, 11 de febrero de 2011

POR UNA ASAMBLEA PARA VALENCIA


Difundo porque HAY ESPERANZA PARA VALENCIAAdjuntem convocatòria rebuda i enllaç a entrevista realitzada a LLIURE DIRECTE

http://enredant-radioklara.blogspot.com/2011/02/collectiu-atzur-xerrada-assemblea-de.html

Salut

Manolo
Lliure directe: http://lliuredirecte.info

RÀDIO KLARA 104.4 FM València
http://www.radioklara.org

--

Hola!


Desde el nostre col.lectiu estem organitzant per a aquest divendres 11
de febrer una trobada amb membres de l´Assemblea de Barcelona a
l´Ateneu Popular de València ( C/ Pere Bofill).

L´objectiu d´aquesta jornada es donar a conèixer l´experiencia i les
lluites del moviment anticapitalista barceloní. Però, amb aquesta
trobada també volem tantejar la possibilitat de crear un espai unitari
i assambleari que incloga a les diferents sensibilitats del moviment
anticapitalista de València. Creiem que aquest model organitzatiu pot
ser molt interessant per a lluitar contra les retallades socials i per
a proposar alternatives al discurs polític hegemònic.

Els organitzadors de l´acte demanem al companys de ràdio klara que
difongau la convocatória, tant als oients com a la resta de companys
que puguen estar interessats.

Adjuntem cartell de la convocatòria i text de presentació del nostre
col.lectiu.

Moltes gràcies i enhorabona pel vostre treball

Col.lectiu Atzur

TEXT PRESENTACIÓ COL.LECTIU ATZUR

L'Atzur som un col·lectiu de joves i estudiants anti-capitalistes format al caliu de la vaga general del 29 de setembre quan es crearen en la Universitat de València unes assemblees d'estudiants per tal de donar-li suport. Molts de nosaltres ja manteniem contacte i haviem participat anteriorment de les assemblees d'estudiants creades per a lluitar contra el Procès de Bolonya.

En els últims mesos hem estat treballant i participant de totes les lluites que s'han produit en la nostra ciutat contra les retallades de drets socials i laborals realitzades pel govern espanyol, i hem realitzat i preparat diverses activitats en l'àmbit de la universitat. Des de fa mesos hem valorat qué és necessari una major unitat, cohesió i solidaritat entre totes aquelles persones i col·lectius que estem implicades en la mateixa lluita des des posicions anti-capitalistes.

També considerem necessari la creació d'algun tipus d'assemblea o órgan unitari on puguem participar tots estos col·lectius i persones per tal de coordinar-nos i traçar una estratègia comuna per a qué la nostra lluita resulte més efectiva de lo qué ha sigut fins ara. Hem de cercar entre tots la millor forma d'entendre'ns i generar dinàmiques d'acció conjunta. En este sentit, valorem molt positivament experiències com la duta a terme per l'Assemblea de Barcelona. Una forma d'organització horitzontal i assemblearia de la que participen infinitat de persones i col·lectius de totes les tendències i orígens.

Per tot això, volem convidar-vos el proper divendres 11 de febrer a una xerrada que duran a terme els companys de l'Assemblea de Barcelona en la Facultat de Geografia i Història. Posteriorment hi haurà un sopar a l'Ateneu Popular on es realitzarà un debat sobre l'actualitat de la oposició a les retallades socials i laborals, i la necessitat de generar espais unitaris per a la lluita des de l'anti-capitalisme.

Per a nosaltres és especialment important que tots els col·lectius I persones que hi estigueu interessats acudiu per tal de donar la vostra opinió i el vostre posicionament. I aix´í mateix, us preguem que reenvieu esta convocatòria a totes aquelles persones i col·lectius que puguen estar interessades.

Un salut i ànims en la lluita!

No hay comentarios: