viernes, 29 de mayo de 2009

Una reunión histórica

LA UNIÓ DE PERIODISTES S'HA REUNIT AQUEST MATÍ AMB PROFESSIONALS DE LA COMUNICACIÓ I SINDICATS.

Més de cinquanta periodistes, representant a comités d’empresa, enllaços sindicals i companys dels principals mitjans de comunicació valencians o amb presència a tot el territori, han acudit aquest dijous a la reunió convocada per la Unió de Periodistes Valencians.
En l’encontre s’han tractat els problemes laborals i els acomiadaments que s’estan produint en els últims mesos i que s’han agreujat els últims dies.
A l’acte també han acudit representants dels sindicats Comissions Obreres i Intersindical Valenciana que han posat a disposició de tots els professionals de la informació els seus gabinets jurídics i econòmics.
En la reunió s’han acordat una sèrie de mesures de resposta a l'actual situació que es definiran i comunicaran tant a la professió com a la ciutadania al llarg dels pròxims dies.
Els participants en la reunió s’han emplaçat a treballar conjuntament i han fet una crida perquè el col·lectiu periodístic es vaja afegint a aquesta iniciativa.
D’altra banda, la Unió de Periodistes ha creat el bloc Periodisme i Democràcia (http://periodismeidemocracia.blogspot.com) per difondre i fer un seguiment dels processos d'acomiadaments i de precarització en el mitjans de comunicació. El bloc està obert a col·laboracions externes.

:Més informació:
www.unioperiodistes.org

No hay comentarios: