domingo, 22 de febrero de 2009

Primer Blog i Birres de Valencia


Copio y pego la entrada de Juan E. Tur, súper organizador del evento, en el blog creado para la ocasión:



Hola amics. Desprès de parlar amb molta gent durant prou temps de l'interès d'uns i altres per fer alguna cossa per a conèixer a altres col·legues de la blogosfera valenciana, finalment un grup d'amics hem decidit tirar endavant este primer 'Blog i Birres' a València (hem vist que s'han fet altres encontres, però en angles, i els amics som massa vells per a haver estudiat Education for Citizenship).

El cas és que ja s'hem organitzat per a fer l'encontre el proper divendres 13 de març (ja en un ambient faller) al local El Dorado (al costat de Plaça España), de la amiga i blogaire Alícia Martínez. Ella i el seu home ens convidaran al piscolabis, però la priva ja es cossa de cadascú (la canya val 1 €, vingau amb monedes).

I res més. Que açò és obert a que vinguen tots els bloguers que vulguen. A soles, per a que Alícia puga fer una previsió del menjar, i per que el objectiu també és que anem coneguent els blogs de la resta de gent, l'unic que cal fer per a afegir-se és penjar la imatge kistch que encapçala esta entrada i penjar-la al blog de cadascú, enllaçar-la a este post i deixar un comentari a esta entrada...

1 comentario:

Víktor Gómez Valentinos dijo...

el 13 viernes, ¡¡¡qué miedorrr!!!

allí estaré.

Un beset

V